Julekager med Havtornmarmelade

Du skal bruge: 
  • 220 g mel
  • 75 g mandelmel
  • 50 g sukker
  • 150 g smør
  • 1 æg
  • 50 g flormelis
  • 100 g havtornmarmelade
Sådan gør du:
  • Bland de tørre ingredienser
  • Smøret smuldres i melet til det ligner rasp
  • Dejen samles med ægget
  • Læg dejen på køl i min. 20 minutter
  • Dejen rulles ud til ca. 5 mm tykkelse og stikkes ud
  • Der stikkes hul i midten af halvdelen
  • Alle kager bages nu ved ca. 160 grader i 12 min. eller til de er gyldne
  • Når de er kolde, drysses toppene med flormelis og bundene smøres med havtornmarmelade og de lægges sammen
God fornøjelse!

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort