KOKOSTOPPE MED HAVTORN

Til denne opskrift skal der bruges 100% havtornsaft og tørrede havtornflager til pynt

 
Du skal bruge: 
  • 30 g smeltet smør
  • 1 æg
  • 50 g sukker
  • 110 g kokosmel
  • 4 spsk 100% havtornsaft
  • 1 spsk havtornflager til pynt
  • 50 g mørk chokolade
Sådan gør du: 
  • Rør sukker, æg, havtornsaft, kokosmel og smeltet smør sammen med en håndmikser. 
  • Tænd ovnen på 175 grader. 
  • Form kokostoppene med en ske og fingrene. 
  • Bag dem midt i ovnen i ca, 10 minutter
  • Lad dem køle af på en rist
  • Smelt nu chokoladen over vandbad og den ene side af hver top
  • Drys med tørrede havtornflager og lad dem tørre
Note: Denne opskrift giver ca. 15 kokostoppe, afhængig af størrelsen, men lad dem ikke for små, da de gerne må være lidt saftige midt i.